Diner

  • Voorgerecht

  • broodplankje_restaurant_de_hildenberg

    Broodplankje

    • 6,50

    Broodplankje, diverse broodsoorten geserveerd met pepercrème, kruidenboter en tapenade

  • Rundercarpaccio_restaurant_de_hildenberg

    Rundercarpaccio

    • 10,75

    Rundercarpaccio met pesto, radijs, rucola, truffelmayonaise, pijnboompitjes en Old Amsterdam

  • Zalmcarpaccio

    • 12,50

    Zalmcarpaccio, carpaccio van lichtgerookte zalm, frisse sla, rode ui, kappertjes en mosterdmayonaise

  • In knoflookolie gebakken gamba’s

    • 13,50

    In knoflookolie gebakken gamba's, geserveerd op een zomerse salade van tomaten, grapefruit, komkommer en kerrymayonaise

  • Ribbetjes

    • 10,50

    Ribbetjes, Heerlijk gemarineerde ribbetjes op de BBQ gegaard, geserveerd met chilisaus

  • Salade geitenkaas

    • 11,50

    Salade geitenkaas, geserveerd in een krokante filedeeg met zoete tomaatjes, radijs, blauwe druif en augurkjes

  • Salade van gerookte boerderijhert

    • 10,00

    Salade van gerookte boerderijhert, met verse asperges, kwartelei en peterseliedressing

  • Soepen

  • tomatensoep_restaurant_de_hildenberg

    Pomodorisoep

    • 5,75

    Pomodorisoep met stukjes kipfilet, room en verse basilicum

  • Mosterdsoep

    • 5,75

    Mosterdsoep, lichtgebonden soep met spekjes en dungesneden bieslook

  • Rode currysoep

    • 5,75

    Rode currysoep, pittige soep met kip, noedels en lente-ui

  • Vlees

  • Boerenschnitzel

    • 18,75

    Boerenschnitzel met gebakken ui, paprika, champignons en spekjes

  • Runderhaasbiefstuk

    • 26,50

    Runderhaasbiefstuk, met gebakken verse champignons geserveerd met rode wijnsaus