catering-de-hildenberg_warm_en_koud_buffet

Warm & Koud buffet

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en bezorgen ook dit buffet op de dag van uw feest graag bij u thuis. Zo serveert u uw gasten eenvoudig de lekkerste hapjes. En om het geheel voor u te verzorgen leveren wij eventueel ook stoelen, krukken, tafels en wat u verder maar nodig heeft. Zo wordt uw feest beslist een succes!

DE CHEF

Johan Herder is de chef kok van de cateringservice en restaurant de Hildenberg. Jaren lange ervaring hebben Johan tot een uitzonderlijke chef kok gemaakt die u altijd weer weet te verrassen. Johan Herder is regionaal bekend en heeft ook in kookprogramma's van SBS6 zijn kunsten getoond. Naast het restaurant verzorgd Johan de catering met zijn team. Johan en zijn team gaan geen culinaire uitdaging uit de weg. Johan denkt graag mee om jouw wensen om te toveren tot een ware beleving voor jou en je gasten.

johan_herder_chef_kok_appelscha_culinair
catering_op_de_bosbergtoren_appelscha

ONS WERK

Hildenberg Catering verzorgt voor iedere gelegenheid catering en buffetten. Particulier of zakelijk, kleine en grote gezelschappen: wij helpen u graag! Indien gewenst bouwen wij uw buffet helemaal op en kleden deze aan met rokken en andere decoraties, zodat het een mooi geheel wordt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Wij zijn uw ideale partner bij het organiseren van bijeenkomsten of evenementen op locatie. Daarbij toveren we ook een feesttent of bedrijfsruimte graag wij om tot een feestelijke locatie. Onze ingrediënten zijn een grote dosis inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, goed vakmanschap, veel ervaring en natuurlijk een dienstbare instelling. 

champagne_restaurant_de_hildenberg_appelscha
assistent_kok_appelscha_restaurant_de_hildenberg2

PARTNER TOT SUCCES

Wij zijn uw ideale partner bij het organiseren van bijeenkomsten of evenementen op locatie. Daarbij toveren we ook een feesttent of bedrijfsruimte graag wij om tot een feestelijke locatie! Onze ingrediënten zijn een grote dosis inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, goed vakmanschap, veel ervaring en natuurlijk een dienstbare instelling.